LJUDI PROLAZE I NE REAGUJU! Jeziva scena, SILEDŽIJA PESNICAMA DOKRAJČIO RADNICU u teretani

By | July 10, 2021

U posljednje vrijeme u Srbiji i u cijeloj regiji događaju se razne stvari koje zapravo nisu baš dobre, pa možemo reći da je crna kronika ušla u sve pore našeg društva i jednostavno nema niti jednog dana da se ne dogodi nešto loše . Dakle, u nastavku ovog članka donosimo jezivu priču koja se dogodila jučer na Novom Beogradu, u teretani. Riječ je, naime, o tome da je jedan od posjetitelja teretane ušao u šalter i pretukao radnika koji je tamo radio.

Ova užasna scena dogodila se kao što smo gore spomenuli u teretani kada je ovaj muškarac udario radnika šakom u glavu, jer mu je, prema njenim riječima, rekla da ne smije sjediti za šankom jer nije zauzet. Vlasnik teretane po imenu Aleksandar Đorđević podijelio je ovu informaciju na svom Instagram profilu, a ovaj brutalni napad dogodio se u teretani pod imenom “Achilles”. Video koji je priložio vlasnik prikazuje muškarca kako ulazi na šalter, vidi se kako odguruje radnicu kako bi prišla drugoj radnici kad ju je počeo udarati šakama u glavu.

Uz priloženi video, vlasnik je napisao i sljedeću poruku … “Nikad više !!! Danas je u teretani na Novom Beogradu nasilnik ušao u šalter i pretukao radnika. Udario ga je šakom u glavu jer mu je rekla da ne može sjediti za šankom jer nije zauzet. Pretukao je nečiju kćer, sestru, djevojku. Uhićen je. Reći ću samo jedno – nikada nitko neće pobijediti sustav koji smo svi napravili s velikim poteškoćama. “Achilles” je najveći fitnes brend u Srbiji i u ovom dijelu Europe s preko 39 000 članova. Jedna smo obitelj čiji je cilj zdrav način života i vježbanje. “Svi nasilnici koji misle da će nas pretući svojim nasilnim ponašanjem u velikoj su zabludi”, rekao je Đorđević.