GORE DRUŠTVENE MREŽE! PJEVAČICA BEZ BRUSA POZIRALA SA UNUKOM…MUŠKARCI U TRANSU! (FOTO)

By | July 10, 2021

Situacija s virusom korone malo se stabilizirala, ukinute su mnoge mjere koje su bile na snazi, tako da sada naši zabavljači konačno mogu izvesti i vjerujemo da su jedva čekali, jer su bankovni računi prazni dok je trajala pauza, imali su potrošiti nešto novca. Dakle, danas ćemo se pozabaviti našim poznatim estradnim ličnostima, a naša tema bit će jedna od najpoznatijih pjevačica na našem području, a to je zasigurno Svetlana Ceca Ražnatović.

Uvijek imamo nešto za napisati o pjevačici Svetlani Ceci Ražnatović, jednoj od najpopularnijih pjevačica na našem području, jer javnost uvijek zanima što se događa, posebno u njezinom privatnom životu. Uživala je nekoliko dana na Cipru u vili u njezinom vlasništvu, a redovito je objavljivala fotografije i snimke, oduševljavajući tako sve svoje obožavatelje i sljedbenike. Tamo je ugostila i svoju prijateljicu, Bogdanovu majku Danielu, a nema sumnje da su se izvrsno zabavili.

Sada se Ceca odlučila vratiti u Beograd, pa je tom prilikom snimila i objavila fotografiju na svom Instagram profilu, te obradovala svoje pratitelje, a vjerojatno i puno više muški dio. Naime, na fotografiji je s unukom Željkom, dok ga pokušava uspavati, pa je uspjela uhvatiti svoj bujni dekolte koji je došao do izražaja, ali ono što je svima zapelo za oko je da na sebi nije imala brushalter sam. Ceca ne krije da uživa u ulozi bake, a svaki slobodni trenutak koristi da provede s njim.