TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Naša pjevačica umalo ostala NEPOKRETNA

By | July 10, 2021

Opet ćemo se malo zabaviti s našom domaćom pop scenom i našim poznatim osobama. Naime, što se tiče prometnih nesreća, mnogi od njih su prošli to užasno iskustvo, neki su imali više sreće, dok neki nisu. Mnoge naše poznate osobe izgubile su život u automobilskim nesrećama. Neki od njih su Toše Proeski, Luis, Darko Radovanović, Šaban Šaulić i mnogi drugi. Svi se sigurno sjećaju strašne prometne nesreće koju je doživio naš poznati pjevač Darko Lazić, koji je bio u vrlo kritičnom stanju, ali se srećom od svega toga oporavio.

Danas pišemo o jednom od naših poznatih pjevača koji je također imao prometnu nesreću, a to je pjevačica Vanja Mijatović. 2013. godine imala je tešku saobraćajnu nesreću zajedno sa svojim kolegama s kojima se vraćala s nastupa u Novom Sadu. Nakon prometne nesreće trebalo joj je puno vremena da se oporavi od svega, a sada je odlučila napokon razgovarati o svemu što je prošla. Vanja je izjavila da joj je tada bilo jako teško i da se sjeća da se nije mogla kretati, da je imala prijelome i kralješka i prsne kosti, a nije htjela više nabrajati jer je popis bio dugačak.

Automobilom su udarili u betonski stup jer se ništa nije vidjelo, a od siline i jačine udara sve im je ispalo iz gepeka, a jedva su mogli doći do mobitela da zovu pomoć. Dodala je da je bila i dama i da bi joj se htjela osobno zahvaliti da joj se osobno zahvali jer joj je tada puno pomogla, tada je, kako kaže, bio jedan od najtežih trenutaka u životu, kad je mogla ne doći do daha.