KARLEUŠA iznenadila i NAJVJERNIJE FANOVE: Da li je ovo što je rekla o Šemsi Suljaković PREVRŠILO SVAKU MJERU

By | July 9, 2021

Mnogo puta smo pisali o jednoj od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima, a kako po samom naslovu možete vidjeti radi se i Jeleni Karleuši. Svima je itekako poznato da je ona neko ko nema dlčaku na jeziku i koja će svima reći u lice ono što misli. U nastavku vam donosimo jednu temu koja je upravo povezana sa njom, a iako su obaveze oko Zvezda Granda gotove, ona ipak ima puno posla, u poslednjih sedam dana odradila je dva koncerta, pa je odlučila da se posveti porodici, odnosno svojoj najmlađoj kćerci.

Za razliku od starije kćerke Atine koja je krenula maminim stopama, pa se trenutno bavi modelingom, mlađa kćerka Nika je krenula tatinim stopama. Ona se pojavila i na velikom bilbordu sa još dvije djevojčice, koje su bile u fudbalskoj opremi, a slogan je veoma zanimljiv, na njemu je pisao “Fudbal je za djevojčice”. Sigurni smo da će ona biti jedna veoma uspješna fudbalerka, jer imat će najboljeg mentora, a to je svakako njen otac.

Jelena je svakako do sada mnogo puta opravdala nadimak koji je dobila, a to je mala od skandala, te je u emisijama Zvezde Granda to najviše i pokazivala. Vanja Knežević je to možda i najbolje osjetila na svojoj koži, jer na kraju je bila i diskvalifikovana, a sve zbog storija koji je bio povezan sa Jelenom. Sigurno se svi sjećate djevojke koja je na samom početku pjevala ojesmu od Šemse Suljaković kada je Jelena izvrijeđala, te je rekla kako su njene pjesme šund, i ako joj Šemsa bude bila uzor, da ona nikada neće postati zvijezda.