BRENIN MUŽ se oglasio U JEKU SKANDALA SA SADIKOM: Uložićemo 50 miliona evra

By | July 9, 2021

Još uvijek traje cijela frka koja se podigla nakon što je u javnosti izašla šokantna informacija o finalisti Zvezde Granda, Sadiku Hasanoviću. Svima vam je već do sada poznato to da je on prije nekoliko godina sa svojim ocem pjevao pjesme o klanju srba i pozivanju na isto, te se slikao sa Naserom Orićem, a bez problema je dolazio u Beograd kako bi gradio svoju karijeru.

Mnogi osuđuju baš Grand produkciju za ovaj veliki propust, jer kako kažu oni su krivi što su poznatim napravili momka koji je pjevao o klanju srba, ali njih izgleda to baš mnogo i ne dotiče, oni su dali javno saopštenje vezano za ovu situaciju, a komentari drugi ih ne dotiču. To se barem može zaključiti možda po tome što muž Lepe Brene otvoreno priča o novim projektima, dok je cijela Grand produkcija zajedno sa njegovom suprugom u centru skandala koji još uvijek ne jenjava.

Naime on je pričao o tome kako će u taj biznis uložiti 50miliona eura, ali i o tome koje okolnosti su mu pošle za rukom. Boba je rekao da se boji da njegovi sinovi ne pomisle da se do novca može doći vrlo lako, jer se ugledaju na njega, pa je rekao kako imaju ozbiljne projekte u koje planiraju investirati na Zlatiboru, ali i u Majamiju. Na Zlatiboru planiraju izgraditi kompleks koji će se sastojati od 6 apartmana i jednog zatvorenog tipa, a poresd toga u Majamiju planiraju da pokrenu jednu investiciju gdje se nalazi njihova kuća. Ostatak teksta pročitajte ovde.