Evo šta je Dodik rekao predsjedniku Francuske, ovaj čovjek nas predstavlja!

(izvor: n1info.com)

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je predsjedniku Francuske Emanuelu Makronu i prijateljskom francuskom Nacionalni dan Republike Francuske.
On je naglasio da dan pada Bastilje ima veliku simboliku ne samo za francuski narod nego i za cijeli evropski kontinent, a “sloboda, jednakost i bratstvo” predstavljaju vrijednosti, kojima svi težimo, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

– Koristim ovu priliku da Vam zahvalim za pomoć koju Francusku pruža BiH, te izrazim svoju spremnost da zajedno radimo na unapređenju saradnje naših naroda na svim poljima – ističe se u čestitki.

Dodik je izrazio nadu da će Francuska nastaviti da podržava evropski put BiH i drugih zemalja Zapadnog Balkana, kako bi se pridružili evropskoj porodici, kojoj istorijski, civilizacijski i kulturološki pripadaju.

– Uz iskrene želje za dalji napredak Republike Francuske i blagostanje svih njenih građana, molim Vas, pošovani predsjedniče, da primite izraze mog dubokog poštovanja – naveo je Dodik u čestitki upućenoj Makronu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*