POTEZ ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE Kada je Džaferović ugledao zastavu Srpske samo je ovo uradio

Zastava Republike Srpske, koja je postavljena ispred Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, toliko bode oči bošnjačkom članu Predsjedništva BiH Šefiku Džaferoviću da je zaobilazi u širokom luku.
Kako Srpskainfo saznaje, jutros je pred početak sastanka sa ambasadorima PIK-a Džaferović napravio potez za rubriku „vjerovali ili ne“.

– Kabinet srpskog člana Predsjedništva i zastava ispred njega nalaze se između kabineta druga dva člana Predsjedništva, ali i kod svečanog salona, gdje se održavaju sastanci i drugi prijemi. Prilikom polaska na sastanak sa ambasadorima, Džaferović je krenuo u svečani salon, ali kada je ugledao srpsku zastavu ispred Kabineta Milorada Dodika napravio je oštar zaokret i uputio se u svečani salon drugim, udaljenijim putem, kako bi sa druge strane došao u salu na sastanak – priča naš sagovornik.

Naš izvor ističe da je Džaferović tim potezom pokazao da mu toliko smeta zastava Republike Srpske da ne može ni da prođe pored nje, a kamoli da je gleda.

Podsjećamo da je nedavno hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić pokušao da objasni javnosti ko sklanja zastavu Republike Srpske iz Predsjdništva BiH.

– Šefik ide s lijeve strane kad se ugase svjetla u Predsjedništvu, ja idem s desne. Onda ko prije stigne do te zastave, sklonimo je – objasnio je kroz smijeh Komšić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*