Stanivuković se obratio cijeloj državi: Sada su mi ovo uradili, a ja imam porodicu

Stanivuković je kazao da je ovo još jedna i nizu kazni i da ih zbirno sada ima 22.500 KM.

“Po kaznama reklo bi se da sam najgori za ovu zemlju iako joj nisam ni jednu štetu nanio, za razliku od onih koji su i milionske štete nanijeli, a nemaju ni jednu kaznu, nego su nagrađeni mandatima, poslovima i mnogim drugim privilegijama. Ako misle da ću zbog kazni, prijetnji, pritisaka, pa čak i okova koje stavljaju oko porodice i porodičnih poslova odustati, imaju mnogo pogrešnu procjenu “, rekao je Stanivuković.

Nakon što je kao kandidat PDP osvojio 20.186 glasova i s petog mjesta došao na prvo mjesto s ubjedljivo najviše glasova na listi kandidata svoje stranke za NSRS, Stanivuković nije prestao s građanskim aktivizmom po kojem je poznat i zbog kojeg su ga građani zavoljeli. Pomaže udruženjima, ugroženim građanima, protestuje se građanima koji nemaju vode, na Trgu Krajine traži pravdu za Davida Dragičevića, prodaje kokice i redovno razgovara s građanima.

Nažalost, redovno je izložen pritiscima, a kako je ranije u razgovoru za Klix.ba kazao udari na njegovu porodicu i egzistenciju su već krenuli. To ga ne sprječavala da nastavi sa svojom borbom.

“Nastavljamo dalje još jači”, poručio je Stanivuković nakon odluke CIK-a da ga kazni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*