Davor Dragičević posle svega napravio potez koji ni on sam nije očekivao

Međunarodni advokatski tim koji u predmetu ubistva Davida Dragičevića zastupa njegovu porodicu kao oštećenu stranu danas je održao sastanak s predstavnicima Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci.

Davor Dragičević, otac pokojnog Davida, koji je ishod sastanka čekao pred sjedištem OJT-a kazao je da je advokatski tim došao bez klijenta.

– Vidjet ćemo kad izađu. Ako ne bude pomaka, ako bude drugi montirani proces, ostaće samo jedan član, a ostalima ću se zahvaliti. Čekat ćemo dok ne izađu. Ne znam da li su oni advokati Tužilaštva, Dodika ili Davora Dragičevića. To će danas jasno morati da kažu, rekao je je Dragičević.

Nakon završteka sastanka novinarima se nije obratio niko od članova advokatskog tima, koji su insistirali da izjavu daju zajedno s Davorom Dragičevićem što je ovaj odbio uz tvrdnju da o sastanku nije ni bio obavješten.

Ifet Feraget, jedan od članova tima, za Oslobođenje je rekao da se s kolegama dogovorio da se danas ne obraćaju javnosti.

– Upravo smo na sastanku s Davorom Dragičevićem, na njemu je da odluči da li će se novinarima i kada obratiti, kazao je Feraget.

Na pitanje da li su i dalje pravni zastupnici porodice Dragičević kazao je da ne može o tome govoriti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*