Davidov otac: Sinе, оprоsti mi za оnо štо ću urаditi, ali znam da me rаzumiješ

Došao je i taj dan sine. Dan kada ću preuzeti pravdu u svoje ruke, jer oni neće da kažu ko te je silovao, mučio i na kraju ubio. Dvije stotine dana stojimo ovdje i očigledno se ne boje naroda. Sine, oprosti mi za ono što ću uraditi, ali znam da me razumiješ – poručio je sa Trga Krajine Davor Dragičević, otac ubijenog 21-godišnjeg banjalučkog studenta Davida Dragičevića.

– Nijednu svoju sledeću namjeru neću reći do zadnje sekunde. Ako želite ikome dobro, privešćete ih. Hoću li ja biti sam, ili iza mene hiljade ljudi, meni u životu nije bitno. Dragi moj sine dušo naša, ne mogu više. Postradaću, znam, ali neću ni da živim kao gnjida- poručio je Davor Dragičević s Trga Krajine.

Daniela Ratešić-Došen, koja je od samog početka uz Davora Dragičevića i njegovu porodicu u borbi za istinu i pravdu u vezi sa ubistvom djeteta, kaže da se svakodnevno pišu najgore uvrede na račun porodice Dragičević. Pitala ih je da li se boje Boga.

– David je bio dijete koji nam je svima otvorio oči. A mi treba da budemo uz njegovog oca, šta god on odlučio, jer ništa mu se ne može zamjeriti.”, rekla je Daniela Ratešić – Došen iz grupe Pravda za Davida.

Stotine građana okupili su se na Trgu Krajine, po 200. put, kako bi dali podršku Davoru Dragičeviću u njegovoj borbi i traganju za ubicama sina.

Istekao je i rok koji je Davor Dragičević dao nadležnima da otkriju ubice njegovog sina Davida.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*