SEBIJA, BAKIRE, SEBIJA: Reakcija člana SDA kad se na sceni pojave Bakir i Sebija hit na internetu

Na društvenim mrežama objavljena je u krajnju ruku zanimljiva snimka reakcije jednog člana SDA na pojavljivanje Bakira Izetbegovića i Sebije Izetbegović na predizbornom skupu u Zenici.
Stranka demokratske akcije (SDA) sa sloganom “Snaga naroda” 7. septembra je i zvanično u dvorani “Husejin Smajlović” u Zenici počela svoju predizbornu kampanju pred više hiljada simpatizera i članova stranke iz cijele BiH.
U masi se posebno isticao jedan od očito vjernih članova SDA koji je bio fasciniran pojavljivanjem predsjednika SDA Bakira Izetbegovića i njegove supruge Sebije Izetbegović u dvorani “Husejin Smajlović”.

On je ogrnut zastavom SDA i uz snažno gestikuliranje rukama povikao “Eno ih” nakon čega je počeo skandirati: “Sebija, Bakire, Bakire, Sebija”. Član SDA očito je bio fasciniran likom i djelom Sebije izetbegović koju je nazvao heroinom.

Ova krajnje fanatična reakcija ubrzo je pronašla put do “publike” na društvenim mrežama, koja se našalila na reakciju SDA člana na pojavljivanje Bakira Izetbegovića i Sebije Izetbegović na predizbornom skupu u Zenici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*