DAČIĆ JE GOSTOVAO UŽIVO, A ONDA SE UKLJUČIO MARIĆ SA ODMORA I ŠOKIRAO PITANJEM: Voditelj zamalo izazvao SKANDAL! (VIDEO)

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić gostovao je u jutarnjem programu Hepi televizije, a iako je na odmoru, Milomir Marić, voditelj i urednik, nije mogao a da se ne uključi u program i postavi pitanje šefu diplomatije.

– Da li je istina da se privatni avion Bedžeta Pacolija našao greškom u srpskom vazdušnom prostoru, a da se u letelici nalazio i Ramuš Haradinaj kao i još nekoliko albanskih zvaničnika sa Kosova koji su mogli biti uhapšeni – pitao je Marić.

– Jeste, kažu da je to tačno. Nisam proveravao, ali prema mojim saznanjima, to se desilo. Bilo bi lepo da su sleteli ovde. Imali bi poseban doček – rekao je Dačić i dodao da bi, ukoliko bi avion sleteo, Haradinaj sigurno bio uhapšen.

Marić je potom pitao Dačića kako će dočekati Mariju Zaharovu u Guči, a Dačić je rekao da će biti dobar domaćin.

– Siguran sam da će joj se dopasti. Ona će tamo govoriti u ime predsednika Rusije Vladimira Putina i ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova. Očekujem da će je narod sa oduševljenjem pozdraviti – rekao je Dačić.

Razgovor Dačića i Marić možete pogledati od 32:50

Kurir.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*