CIJELI GRAD OPLAKUJE JUČER POGINULE MLADIĆE: Svi o njima imaju samo riječi hvale…

Povodom tragične nesreće u kojoj su u ponedjeljak, 18.12. živote izgubili mladi Žepčaci Josip Antolović i Marin Kopić, načelnik Općine Žepče u BiH, Mato Zovko, donio je Odluku o proglašenju Dana žalosti. Evo šta stoji u odluci…

– Povodom tragične smrti  dvoje mladih Općine Žepče, Josipa Antolovića i Marina Kopića, 19.12.2017. godine u Općini Žepče proglašava se Dan žalosti.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi Općine Žepče, javnim preduzećima i ustanovama kojima je osnivač Općina Žepče.

Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati muzika u ugostiteljskim objektima.

Obavezuju se elektronski mediji na području općine Žepče da svoje programske sadržaje prilagode Danu žalosti.

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja, a bit će objavljena u Službenom glasniku Općine Žepče – navodi se u odluci koju je potpisao načelnik Općine žepče Mato Zovko.

– Povodom tragične smrti  dvoje mladih Općine Žepče, Josipa Antolovića i Marina Kopića, 19.12.2017. godine u Općini Žepče proglašava se Dan žalosti. Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi Općine Žepče, javnim preduzećima i ustanovama kojima je osnivač Općina Žepče. Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati muzika u ugostiteljskim objektima. Obavezuju se elektronski mediji na području općine Žepče da svoje programske sadržaje prilagode Danu žalosti. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja, a bit će objavljena u Službenom glasniku Općine Žepče – navodi se u odluci koju je potpisao načelnik Općine žepče Mato Zovko.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*