CIJELA PORODICA JE U ŠOKU| Niko ne može da ovo vjeruje: Muž zatekao svoju ženu u sek*su sa…

Profesorica Andrea Baber (29) iz američke savezne države Oregon uhapšena je nakon što ju je muž uhvatio u krevetu s 15-godišnjim učenikom.

Tačnije, muž ju je uhvatio tokom spolnog odnosa s učenikom 5. decembra u njihovom domu, prenosi Daily Mail.

Policija je za vezu učenika i profesorice saznala kad je tinejdžerov otac dobio anonimni mail u kojeg su ga pitali znali za seksualne odnose između svog sina i Baber, koja je radila na Kršćanskoj akademiji Logos u Springfieldu.

Andrea Baber podučavala je engleski jezik i književnost te pisanje i verbalnu komunikaciju. U policijskom izvještaju stoji kako je riječ o bivšoj profesorici koja je vezu s učenikom započela 2016. kad je učeniku bilo 15 godina.

Policija tvrdi i da je Baber maloljetniku redovito davala marihuanu. Optužena je za napastovanje i seks s maloljetnikom koji zakonski ne može pristati na odnos (silovanje i sodomija trećeg stupnja), nezakonito davanje marihuane maloljetniku te niz drugih tačaka vezanih uz seksualno iskorištavanje maloljetnika.

Trenutno se nalazi u pritvoru te joj je određena jamčevina u visini od 456 hiljada dolara.

Policija je za vezu učenika i profesorice saznala kad je tinejdžerov otac dobio anonimni mail u kojeg su ga pitali znali za seksualne odnose između svog sina i Baber, koja je radila na Kršćanskoj akademiji Logos u Springfieldu. Andrea Baber podučavala je engleski jezik i književnost te pisanje i verbalnu komunikaciju. U policijskom izvještaju stoji kako je riječ o bivšoj profesorici koja je vezu s učenikom započela 2016. kad je učeniku bilo 15 godina. Policija tvrdi i da je Baber maloljetniku redovito davala marihuanu. Optužena je za napastovanje i seks s maloljetnikom koji zakonski ne može pristati na odnos (silovanje i sodomija trećeg stupnja), nezakonito davanje marihuane maloljetniku te niz drugih tačaka vezanih uz seksualno iskorištavanje maloljetnika.

radiosarajevo.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*